half a year = 6 X 22 = 132 times; eighteen months = 18 X 22 = 396 times

half a year = 6 X 22 = 132 times; eighteen months = 18 X 22 = 396 times $10,000 X 1.30 = $13,000 13,000/132 = $98.48 M-F (a few months) $13,000/396 = $32.82 M-F (1. 5 years) Payback happens Monday that is daily (no weekends). Fixed re payments. 22 Business days in 30 days …

half a year = 6 X 22 = 132 times; eighteen months = 18 X 22 = 396 times Leia mais »